Europeiske stil Bitcoin-alternativer er nå tilgjengelig på Binance

Den ledende kryptobørs, Binance, lanserte nettopp europeisk stil Vanilla Bitcoin Options.
Utvekslingen gjennomførte allerede tester etter å ha samlet inn ideer og tanker fra publikum.
Kontraktene vil bli avgjort i USDT, og siden de er i europeisk stil, kan dette bare skje på en forhåndsbestemt dato.

Bitcoin-prisen har nylig nådd en ny ATH til $ 28,288, noe som gjør Bitcoin Code til den største og mer populære enn noensinne. Den ledende kryptobørsen , Binance , reagerte med et trekk som vil gi enda mer interesse for Bitcoin-handel ved å lansere Vanilla Bitcoin Options i europeisk stil, og kunngjøre at de må avgjøres den dagen kontraktene utløper.

Binance har allerede gjennomført tester

Binances nye kontrakter er verdsatt og avgjort i den ledende stabile mynt, Tether (USDT). Med disse kontraktene tar børsen sikte på å tiltrekke seg institusjonelle investorer som kanskje ikke er villige til å eie Bitcoin, men som absolutt kan dra nytte av myntenes nylige prisrally.

Binance har allerede gjennomført en testnettversjon av det nye produktet gjennom hele november i år. Før det brukte børsen tid på å samle tankene om det nye produktet fra publikum, om ting som marginhandel og risikokontroll.

Børsens administrerende direktør, Changpeng Zhao, snakket om lanseringen av det nye produktet og bemerket at det er et stort behov for slike innovative produkter for tiden. Bitcoins pris har tredoblet seg siden oktober i år, og det er stort potensial for mange mennesker til å bruke dette til sin fordel og tjene. Dessverre er mange av disse menneskene og institusjonene ikke interessert i å holde myntene. Med tilgjengelige Bitcoin-alternativer trenger de ikke.

Hva er Bitcoin-alternativer i europeisk stil?

Selve opsjonene er derivatkontrakter, som vanligvis brukes i tradisjonell finans. De lar handelsmenn sikre seg mot store prissvingninger, og tjene penger selv om prisene faller.

Dette er perfekt for kryptovaluta-feltet, der prisene pleier å gå opp og ned ganske sterkt på grunn av stor volatilitet. Handlere kan velge å gå etter kjøpsopsjoner hvis de ønsker å kjøpe den underliggende eiendelen (i dette tilfellet Bitcoin), eller salgsopsjoner hvis de ønsker retten til å selge. Alternativene gir dem rett, men ikke forpliktelse, til å gjøre det avhengig av kontraktstype.

Nå kan alternativer i europeisk stil utføres på den forhåndsbestemte datoen. I mellomtiden betyr „vanilje“ at kontraktene er veldig enkle og enkle. Alternativer i europeisk stil skiller seg fra opsjoner i amerikansk stil på grunn av det faktum at amerikanske opsjoner også kan utføres før den forutbestemte datoen. Binance tilbyr allerede disse alternativene, og nå har den også lagt til den andre typen.