Market Wrap: Bitcoin falder til $ 10,1K, Ether falder til $ 330 ved salgssession

Bitcoin og ether faldt begge mandag, da de globale markeder gennemførte en salgssession.

Bitcoin (BTC) handler omkring $ 10.492 pr. 20:00 UTC (16:00 EDT). Glider 3,6% i løbet af de foregående 24 timer.
Bitcoins 24-timers rækkevidde: $ 10.179 – $ 10.994.
BTC under dets 10-dages og 50-dages glidende gennemsnit, et baissignal for markedsteknikere.

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.
Bitcoin-prisen faldt kraftigt mandag med en lang udsalgssession, der startede omkring kl. 07:00 UTC (kl. 12:00 EDT) og faldt til så lavt som $ 10 179 på spotbørser som Coinbase, før de vandt til $ 10 492 pr. Pressetid.

”Markedet er stadig positioneret kort med vedvarende negativ finansiering i løbet af den sidste måned og underallokering til BTC,” sagde Cindy Leow, porteføljeforvalter for 256 Capital Partners, et markedsneutralt handelsfirma. ”På dette tidspunkt har sælgere stadig kontrol over markedet.”

Da bitcoin tumlede mandag, skal du sælge likvidationer på derivatudveksling BitMEX afhentet og lægge pres på prisen. Faktisk i løbet af de sidste 24 timer afviklede BitMEX mere end $ 34 millioner i lange positioner, kryptoækvivalenten med et marginopkald.

Likvidationer på derivater udveksler BitMEX de sidste 24 timer.
Kilde: Skæv
Darius Sit fra Crypto Quant-handelsfirmaet QCP Capital sagde, at de globale aktiemarkeder ikke klarer sig godt at starte ugen. ”Lager bliver ramt,” sagde Sit. faktisk store indekser er alle i den røde mandag:

I Asien er Nikkei 225 lukket for ferie mandag. Hongkongs Hang Seng gled 2%, da HSBC faldt 4,5% Tencent faldt 1,7%.
I Europa sluttede FTSE 100 dagen med de røde 3,3%, da potentielle friske koronavirusrestriktioner i Storbritannien førte til større salg.
I USA faldt S&P 500 med 1,8%, da bekymring over coronavirus og usikkerhed om frisk amerikansk regeringsstimulus skubbede indekset ned.

Michael Rabkin, fra kryptolikviditet og markedsselskab DV Chain, sagde, at markederne overalt er i „risikofri“ -tilstand, når aktivindehavere aflæsser for sikrere investeringer i lyset af en bredere økonomisk tumult. ”Regeringer fortsætter med at udskrive penge, og spørgsmål er ubesvarede på grund af covid,” sagde Rabkin. „Vi ser risiko-off på alle markeder lige nu, hvilket har en direkte indvirkning på krypto.“

Læs mere: Bitcoin og Ether i den største nedgang siden 3. september som aktiemarkeder synker

QCP Capital bemærkede i sit mandagsinvestorbrev, at både bitcoin og ether kørte højt lige i sidste uge – ether ramte $ 394 den 17. september, bitcoin toppede $ 11.178 den 19. september.

Mandagens udsalg kan vise sig at være en vurdering af kryptos modstandskraft, ifølge QCP. „Vi har haft en gentest på $ 11.000 i bitcoin og næsten $ 400 i ether,“ sagde QCP’s note. „Vi tror, ​​at denne uge og næste er, hvor gummiet møder vejen.“

Ether-optioner skifter på prisfald
Den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, ether (ETH), handlede mandag omkring $ 345 og gled 7,2% på 24 timer fra 20:00 UTC (16:00 EDT).

Læs mere: Lærte Ethereum noget fra DAO-angrebet på $ 55 millioner?

Implicit volatilitet, markedets forventning til ethers fremtidige prisbevægelse, er faldet under den realiserede volatilitet, eters nuværende bevægelse baseret på historiske data. Det er et skift i markedet for etheroptioner, der ikke er set siden juli.

William Purdy, en optionshandler og grundlægger af analysefirmaet PurdyAlerts, sagde, at eters prisnedgang, der rammer så lavt som $ 330, mandag, hjælper med at brænde kontakten. ”Denne nylige uoverensstemmelse i implicit volatilitet og realiseret volatilitet skyldes optionsmarkedet, der følger det underliggende aktivprismoment på kort sigt,” sagde han.

Purdy sagde, at dette betyder, at optioner præmier sandsynligvis er undervurderede, og købere kan drage fordel – i det mindste for tiden. „Den underforståede volatilitet vil sandsynligvis øges igen, når optionskøbere søger at lukke deres positioner,“ tilføjede Purdy.

Andre markeder
Digitale aktiver på CoinDesk 20 er for det meste i den røde mandag. To bemærkelsesværdige vindere fra 20:00 UTC (16:00 EDT):

orkidé (OXT) + 28%
ethereum classic (ETC) + 0,14%
Bemærkelsesværdige tabere fra 20:00 UTC (16:00 EDT):

chainlink (LINK) – 7,9%
tezoer (XTZ) – 7,9%
zcash (ZEC) – 7%
Læs mere: Tidligere HSBC, Citigroup, Merrill Lynch Execs Start $ 50M Crypto Fund

Råvarer:

Olien er faldet med 3,1%. Pris pr. Tønde West Texas mellemprodukt råolie: $ 39,60.
Guld var i den røde 2% og på $ 1.910